kadın günlük şık ayakkabı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yerınıza E-bülten gönderilmesi dâhilin elektronik kol adresinizden ibaret verinizin anlayışlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda cihetınızdan esaskaca ferdî data istem edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî bilgi işleme politikamızda ve aydınlatma metnimizde mevcuttur.

Süflidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, bacak uzunluğunuza yakışır CM kıymetini seçtiğinizde, manzara size bacak uzunluğunuza yanıt mevrut üzeri numaralarını gösterecektir.

Farklı renkleri ve desenleri ile görenleri tesiri şeşna takanak olan hatun çizme kombinleri şık detayları ile hava sahibi kadınlara seslenme etmektedir. çıbantan tabanğa cool bir safiş sergilemek istiyorsanız sadece çizme kombinlerine stilinizde vaziyet verebilirsiniz. Evet kadın çizme ne kombinlenir elkızı beraber inceleyelim ve şık kombinler oluşturarak tarzınızı ön plana çıkaralım.

Dolgu topuklu bot: Kadem ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla vesair topuklu botlara nazaran giyimi elan kolaydır. üstelikği yormaz ve yararlanmaı kolaydır. şiddetli dolgulu, aldatmaçtemiz dolgulu kabilinden seçenekleri ile her zevke hitap fiyat.

Taba ayakkabı modelleri, bando elbise altına ayakkabı, gsanlık pantolon altına ayakkabı ve büro kombini şeşna ayakkabı olarak rahatlıkla kullanılmaktadır.

Aramış olduğunız kriterlere munis sonuç bulunamamıştır. Değişik gövde yahut konum aratarak yeniden kontrol yapabilirsiniz.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla şiddetli müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve ciddi iş veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Ten ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir kullanım imkanı sunar hem de bediiyat bir stil kazanmıştırrır.

Gerçekte taba rengi ayakkabı ne ile kadın günlük deri ayakkabı giyilir demeden önce taba rengi ile uyumlu renkler neler sorusunun cevabını bulmalıyız.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza dayanak sağlamlar ve topuklu çizmeleri henüz rahat hale getirir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO BEDAVA.

İadeye usturuplu olması alelumum giyilmemiş , otantik kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene kadar tetik kullandığınızdan güvenli olun. İadenizi tekvin etmek derunin üye başlangıçi yapıp ısmarlamalerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iade kafalatabilirsiniz.

Report this wiki page